Mörka chokladtryfflar

16 st

INGREDIENSER

  • 170 g mörk choklad
  • 60 g färskost
  • 1 msk Bambu Instant
  • 0,5 tsk vatten
  • 0,5 tsk kokosolja
  • 100 g valfri choklad att doppa tryfflarna i
  • Valfri garnering, tex kokosflingor, hackade nötter

 

GÖR SÅ HÄR

Smält den mörka chokladen i vattenbad. Vispa i färskosten till en tjock massa. Lös upp Bambu Instant i vatten och kokosolja; rör ner blandningen i chokladmassan.

Forma till bollar och placera på bakplåtspapper. Låt vila i kylen i ca 30 minuter.

Smält chokladen som tryfflarna ska doppas i. Doppa tryfflarna med hjälp av t ex en gaffel och ställ tillbaka på bakplåtspapper. Strö över önskad garnering. Låt vila i kylskåpet tills chokladen har stelnat.

 

skriv utprint-icon