Vårt varumärke

Naturen

Kärleken till naturen och tron på dess helande krafter har alltid varit kärnan i pionjären inom naturlig hälsa, Alfred Vogels (1902-1996) verksamhet. Detta innebär certifierade ekologiska råvaror och hållbar användning av naturens resurser.

Stäng fönster
Naturen

Ett holistiskt synsätt

Företagets nuvarande verksamhet, växtbaserade läkemedel, hälsokost, och information, är baserade på Alfred Vogels grundprinciper: hälsa kräver ett holistiskt synsätt. En balanserad livsstil, en hälsosam kost och naturliga, läkande preparat spelar en nyckelroll i att bevara och återfå sin hälsa.

Stäng fönster
Ett holistisk synsätt

Hjälp till självhjälp

Alfred Vogel hade en sann gåva och en önskan om att förmedla kunskap. Med en tidskrift, många framgångsrika hälsoböcker och föredrag över hela världen hjälpte han att främja en ökad förståelse av sjukdomar och hur man kan bota dem naturligt. A.Vogel tillhandahåller information på en mängd olika sätt, bland annat via sin hemsida, nyhetsbrev, samt närvaro på sociala medier.

Stäng fönster
Hjälp till självhjälp

Färska växter

Även i början av sin karriär beredde Alfred Vogel sina preparat av nyplockade växter. Den extra ansträngning det innebär att använda färska råvaror är det som fortfarande skiljer A.Vogel från dagens konkurrenter.

Stäng fönster
Färska växter

Fascination

Fascination är ett särdrag hos A.Vogel. En av Alfred Vogels unika talanger var hans förmåga att förmedla sin entusiasm till andra. De som kände honom personligen var fascinerade över personligheten hos denna pionjär inom naturlig hälsa. Vare sig i samtal eller i sin rådgivning till patienter så lyste hans karisma alltid igenom.

Stäng fönster
Fascination

Herbamare örtsalt

A.Vogel Herbamare är en blandning av rent havssalt och nyskördade, ekologiskt odlade örter och grönsaker, bearbetade omedelbart efter skörd.

Upptäck innehållet!