home / må väl med a.vogel / a.vogel naturlig tandvård

A.Vogel naturlig tandvård

Tandkrämer och munvatten i bästa ekologiska kvalitet

Våra högkvalitativa naturliga tandvårdsprodukter är framställda av färska växter utan emulgeringsmedel, konserveringsmedel, parabener, färgämnen - och är ej djurtestade. Dessutom innehåller våra tandprodukter varken slip- eller blekmedel som kan skada tandemaljen.

Dentaforce munvatten

Dentaforce munvatten

En växtbaserat munvatten för munvård från färska växter som ratanhia, pepparmint, salvia, Anis, spilantes, kryddnejlika, sandelträ, myrra och sårläka. Dentaforce munvatten har en angenäm och uppfriskande smak och verkar välgörande för tandkött och munhåla. 

Dentaforce munvatten används för den dagliga munhygienen: skölj munnen i en halv minut med 10-15 droppar munvatten utspätt i lite ljummet vatten eller tag några droppar på fingret och massera tandköttet grundligt. 

Visste du att spilantes är en typ av krasse som Alfred Vogel upptäckte på en forskningsresa till Afrika? Han blev genast så imponerat av dess verkan att han importerade växten i flera år innan han lyckades med sina egna odlingsförsök. Det var värt ansträngningen för nu växer spilantes på våra egna fält i Roggwil (Schweiz). 

Echinacea tandkräm

Echinacea tandkräm

Echinacea tandkräm är tillverkade - liksom alla A.Vogels produkter - av naturliga ingredienser. Den innehåller bl a blodrotsextrakt, echinacea purpurea, blåbärsextrakt och lakritsextrakt. Den uppfriskande tandkrämen rengör grundligt utan att skada tandemaljen. Den lämpar sig särskilt för känslig tandkött. Tandkrämen är utan fluor.

Den används efter varje måltid minst två gånger om dagen. 

 

Följ oss på Facebook

A.Vogel produkter:

Läs mer: