AVogel

Se webbversionen av mejlet här!

Heading of newsletter
I detta nyhetsbrev:
Ett urgammalt hantverk
Fermentera med Molkosan
Kryddiga muffins & chokladbollar
Hej,

är du en av de som uppskattar inlagda grönsaker under vintern? I det här nyhetsbrevet får du tips om hur du kan fermentera själv - med hjälp av Molkosan!

Apelsin-chokladbollarVi bjuder även på recept på lite nyttigare bakverk - varför inte prova glutenfria bananmuffins eller härliga, fiberrika chokladbollar?


Ett urgammalt hantverk
Fermentering basrecept nyhetsbrev

Visste du att fermentering är en av de äldsta metoderna för att bevara mat? Många livsmdel såsom surkål, surströmming och filmjölk är resultatet av denna process!

Läs mer om fermentering >

facebook
Fermentera med Molkosan!
Fermentera med Molkosan

Vill du själv fermentera frukt eller grönsaker, kan du göra det enkelt hemma med hjälp av Molkosan! Molkosan innehåller mjölksyra, som skapar en bra grund för fermenteringsprocessen!

Fermentera med Molkosan >

facebook
Apelsin- & chokladbollar
Apelsin-chokladbollar

Fiberrika och mustiga chokladbollar med apelsinsmak passar bra när du behöver lite extra energi - eller som en god dessert efter maten!

Till receptet >

facebook
Glutenfria bananmuffins
Bananmuffins

Dessa goda glutenfria muffins bakar du enkelt med banan och havregryn - de är också fyllda med härliga kryddor, och - om du vill - choklad!

Till receptet >

facebook

Cynaramin
A.Vogel

Copyright 2015 A.Vogel

Svenska Bioforce AB, Box 147, SE-221 00 Lund, +46 (0) 46 23 47 00,info@bioforce.sewww.avogel.sefölj oss på facebook
 
Vill du inte få A.Vogel Nyhetsbrev i framtiden?